Website Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De informatie wordt verstrekt door Beleefroutes.nl en hoewel we ernaar streven om de informatie up-to-date en correct te houden, geven we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook.

Elk vertrouwen dat u stelt in dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico. Beleefroutes.nl is niet aansprakelijk voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade als gevolg van verlies van gegevens of winst die voortvloeit uit, of in verband met, het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle staan van Beleefroutes.nl. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of onderschrijving van de standpunten die daarin worden uitgedrukt.

Elke inspanning wordt geleverd om de website online en op rolletjes te laten lopen. Beleefroutes.nl neemt echter geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk worden gesteld voor, de website die tijdelijk niet beschikbaar is vanwege technische problemen buiten onze macht.

Door gebruik te maken van onze website, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.