Geschiedenis BeleefRoutes.nl

Hallo allemaal, mijn naam is Marloes! Ik ben een enthousiaste wandel- en fietsliefhebber en ik ben de trotse initiatiefnemer van het nieuwe beleefroutes.nl. Graag neem ik jullie mee in de geschiedenis van BeleefRoutes en de reden achter deze verandering.

In het kort:

  • BeleefRoutes App is in juni 2022 gestopt vanwege incompatibiliteit met Apple’s systeem-updates.
  • De website beleefroutes.nl en routedesigner.nl werden offline gehaald.
  • Marloes, een onafhankelijke blogger, heeft beleefroutes.nl overgenomen en start hier een blog met inspirerende en informatieve artikelen over wandelen, fietsen en de mooiste routes in Nederland.
  • Routes uit de BeleefRoutes App bestaan niet meer. Wel kan je als maker van de beleefroute een migratie aanvragen.

BeleefRoutes BV van Buro Kloeg

In 2012 begon Buro Kloeg vol enthousiasme met het ontwikkelen van de BeleefRoutes App, een geweldig initiatief om mensen te helpen de mooiste wandel- en fietsroutes te ontdekken. In 2016 werd de app een zelfstandig bedrijf onder de naam BV BeleefRoutes. Door de jaren heen hebben provincies, gemeentes en stichtingen meer dan 150 routes geplaatst in de app. Helaas kwam er in juni 2022 een einde aan dit mooie avontuur.

Promovideo Beleefroutes app in 2012

Einde van de BeleefRoutes App in 2022

De reden dat BeleefRoutes stopte, was dat de systeem-updates die Apple voortdurend uitvoert, niet langer compatibel waren met de software van de BeleefRoutes App. Hierdoor verdween de app uit zowel de App Store als Google Play. BV BeleefRoutes besloot vervolgens om de website beleefroutes.nl en de bijbehorende routedesigner.nl direct van het internet te halen.

Overname beleefroutes.nl in 2023

Als wandel- en fietsliefhebber greep ik de kans om beleefroutes.nl over te nemen en een nieuwe start te geven. Ik wil benadrukken dat ik geen enkele relatie heb met de voormalige eigenaren, BV BeleefRoutes en Buro Kloeg.

Het nieuwe beleefroutes.nl!

beleefroutes-social

Op deze vernieuwde website zul je binnenkort een blog vinden met inspirerende en informatieve artikelen over wandelen, fietsen en de mooiste routes in Nederland. Mijn doel is om jullie te inspireren en te motiveren om eropuit te trekken en onze prachtige natuur te verkennen.

Houd deze website in de gaten of lees de over ons, voor meer informatie en de lancering van mijn blog. Ik kan niet wachten om mijn passie voor wandelen en fietsen met jullie te delen!