Over ons

Op zoek naar de BeleefRoutes App? Die bestaat niet meer. Lees hier alles over waarom BeleefRoutes App is gestopt en hoe het zit met oude BeleefRoutes in deze app.

Beleefroutes is dé website voor wandel- en fietsliefhebbers die op zoek zijn naar de mooiste routes in Nederland en daarbuiten. Of je nu op zoek bent naar een sportieve uitdaging of juist wilt genieten van de prachtige natuur, bij Beleefroutes vind je altijd een geschikte route.

Onze routes zijn zorgvuldig samengesteld en bieden voor ieder wat wils. Van korte wandelingen door de stad tot uitdagende mountainbike routes door de bergen. Bij Beleefroutes staat beleving centraal, we willen mensen laten genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft.

Marloes van der Veen

Marloes van der Veen

“Ik ben Marloes en ik ben een gepassioneerde wandel- en fietsliefhebber. Ik heb al vele mooie routes afgelegd in binnen- en buitenland en ik wil graag mijn kennis en ervaring delen met anderen.

Bij Beleefroutes staat beleving centraal en ik hoop mensen te inspireren om vaker de natuur in te trekken en te genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Ontdek de wereld te voet met Beleefroutes!”
~ Eindredactrice: Marloes van der Veen