Wandelroute Zaanse Schans in de BeleefRoute App

De Zaanse Schans in Zaandam. Bekend om de Hollandse molens. Maar de Zaanse Schans herbergt ook vele verhalen die de gewone voorbijganger nooit te weten komt. Met deze persoonlijke gids op zak ontdek je de Zaanse Schans pas echt.

De BeleefRoute ‘Zaanse Schans’ neemt je mee langs het cultureel erfgoed van de Zaanstreek. Beleef de geschiedenis van Holland met zijn vele ambachten. En kom van alles te weten over de verschillende typen molens en andere leuke wetenswaardigheden. Een wandeling van 3 kilometer langs 14 hoogtepunten in de Zaanstreek. Nu beschikbaar in de BeleefRoute app.

 

Volg de route op de kaart en je komt vanzelf langs interessante highlights. Zo kun je onderweg je eigen klompen maken in een klompenmakerij en een kijkje nemen in het eerste winkeltje van Albert Heijn. Sommige highlights vertellen je een verhaal, andere vertellen je een leuke anekdote en weer andere highlights nemen je terug in de tijd met behulp van een filmpje. De routekaart toont ook horecagelegenheden, het Zaans museumen andere nuttige plaatsen. De BeleefRoutes app is dus van alle gemakken voorzien.

 

Download deze gratis App in de App Store of bij Google Play