Wat maakt de Route App leuk?

BeleefRoutes zijn heel leuk. Onderweg krijg je automatisch allerlei extra’s. Leuke weetjes, anekdotes, informatie over de natuur of geschiedenis, een kwis of een spelletje. Met tekst, foto’s en korte filmpjes. Zodra je mobieltje een highlight-zone ingaat, krijg je een geluidje, een knipperlichtje en/of een trilling. Dan valt er dus iets aardigs te beleven.

Met de BeleefRoutes App heb je eigenlijk een persoonlijke gids bij je. Die vertelt wat er onderweg te beleven is. En wijst je op de mooiste plekjes. Door heel Nederland zijn er BeleefRoutes. In steden en in de natuur. De RouteApp kun je gratis downloaden. In de App Store van Apple. Of in Google Play. Vrijwel alle routes zijn gratis.

Overzichtelijke kaarten ○ Je ontdekt de leukste plekjes ○ Filmpjes en geluidsfragmenten onderweg ○ Routes met een leuk verhaal of een mysterie ○ Wandelen of fietsen met een extra fun-element ○ Heel eenvoudig thuis te downloaden ○ Onderweg geen mobiel internet nodig ○ Snelle beschikbaarheid van filmpjes, foto’s, etc. ○ Zeer gebruiksvriendelijk ○ Suggesties voor restaurants en cafés ○ Suggesties voor musea en informatiecentra ○ Elke maand diverse nieuwe routes.

Hoe werkt de Route App?

Eigenlijk heel eenvoudig. Je gaat naar de App Store of naar Google Play. Daar download je de App BeleefRoutes. Zonder kosten. Helemaal gratis. Uit het overzicht met BeleefRoutes maak je een keuze. Je krijgt dan eerst een indruk wat je kunt verwachten. Als je een BeleefRoute wilt downloaden, gaat dit het snelst bij een WiFi-punt. Eenmaal geïnstalleerd, kun je ‘m zo vaak gebruiken als je wilt. De meeste routes zijn gratis te downloaden. De opzet is zo eenvoudig. Het wijst eigenlijk vanzelf.

Per route vind je eerst algemene informatie. ○ Met uitleg over de symbolen en een instructiefilmpje. ○ Je krijgt ook informatie hoe je bij het startpunt komt met het Openbaar Vervoer of per auto. ○ De route wordt op de kaart getoond. Die volg je makkelijk. ○ Jij bent de blauwe stip. En die zie je op de route vooruitgaan. ○ Onderweg krijg je een signaal (geluid of trilling) bij een highlight ○ Dan kun je een filmpje starten, een geluidsfragment, foto’s kijken, etc. ○ Je krijgt tips over nuttige plaatsen in de buurt. ○ En suggesties voor horeca-gelegenheden. ○ Eenmaal aangekochte routes komen in je eigen bibliotheek. ○ De updates zijn gratis. ○ Elke maand diverse nieuwe routes. ○ Met één swipe een route verwijderen.