Architectuur BeleefRoute in Amsterdam

Er is ook een architectuurroute in Amsterdam beschikbaar in de wandelroute app! Ontdek de mooiste gebouwen van Amsterdam. En maak kennis met historische en moderne architectuur. Een aanrader voor architectuur liefhebbers. Een digitale architectuur wandelroute in Amsterdam, die je de meest schitterende gebouwen van Amsterdam laat zien...

... Historische gebouwen, maar ook moderne architectuur. Naast alle architectuur is dit ook een rijke cultuurwandeling. Gebouwen hebben namelijk, naast een mooie uitstraling, ook een functie. Nu en vroeger. Elk gebouw heeft wel een verhaal. Ga op pad met de ‘Beroemde Gebouwen’ wandel app en laat je verrassen.
 
Soms loop je door een stad alleen maar van A naar B. En zie je eigenlijk niks van de stad. Maar heb je wel eens goed om je heen gekeken? Kijk eens omhoog. En zie wat een mooie gebouwen er allemaal zijn. Deze wandelroute wijst je nog eens extra op de 12 mooiste highlights van Amsterdam. Kijk op je gemak omhoog naar de mooie gebouwen, maar pas wel op voor het verkeer in Amsterdam, als je zo met je hoofd in je nek hangt!

Nieuwsgierig naar deze BeleefRoute?

Download deze gratis App in de App Store of bij Google Play